Inget kan stoppa dig! v. 23

När du känner att du är fast. När du ser alla runt omkring dig utvecklas och göra resultat och du känner att du bara är fast i allt. Som att ditt liv är på paus och där finns ingen ”spola tillbaka”, ingen ”stop” ingen ”play”. Du känner viljan och beslutsamheten av att lyckas så stark men hur hårt du än försöker och vad du än gör så kommer du ingenstans och du börjar undra efter en tid om det kommer bli bättre eller det kommer att vara såhär för dig resten av livet. Och om det är så, vad är poängen?

Det är omöjligt att förklara för någon hur du känner, den frustationen. Hur tufft det är att vakna varje morgon och se hur alla andra går framåt och du står still och istället går bakåt. Du försöker så hårt och vill det så mycket. Du fortsätter drömma, fortsätter hoppas, fortsätter be och gör vad du kan, men ingenting av det du gör är tillräckligt. 

Du är på väg att ge upp. Något tufft händer igen och det känns som att du är på botten och du faller i en grop så djup du aldrig varit i, där någon verkar ha tagit ljuset och där du till slut inte vet vad som är upp eller ner, för att du varit där alldeles för länge. 

När du är där; fundera på varför du startade.

Hur djupt du än faller så kan du inte ge upp. Du kan inte sluta kämpa för din dröm, du kan inte ge upp. Du har tagit dig hit, ska du bara kasta bort allt du gjort hitintills?
Fundera på det. 
Efter allt du gått igenom, allt du tagit dig igenom.
Det finns inte en chans att du kan ge upp nu! Vad ska du säga till dina vänner? Till dig själv? 

Du kanske inte vet när, var eller hur du ska ta dig dit, men du vet att du ska ta dig dit, oavsett vad som står i din väg. Att ge upp är inte ett alternativ. Du bryr dig inte om du faller igen eller gör bort dig på vägen för du ska uppnå ditt mål! Oavsett! Inget kan stå i din väg. 
 
Om du blivit nedslagen av motgångar, ligg inte kvar i grusen, res dig, borta av grusen och bestäm dig för att slå tillbaka!

 

Vad tycker du?