För dig själv och inte för någon annan v.20 

I Sverige ses det lite av en tabu att misslyckas. Att misslyckas med något ses av många som att vara misslyckad själv. Men så är det ABSOLUT INTE, tvärt om! Vägen till ditt mål passerar GENOM misslyckande.

Ingen kan gå igenom livet utan att göra fel, så är det bara. Att göra bort sig är en del av processen. Andra människor tycker kanske att du ser ut som en dåre ibland men tro det eller ej -det är den enda vägen framåt. Om du bryr dig för mycket om vad andra tycker eller försöker att imponera på alla andra med din "perfektion" så kommer du istället att hämma din tillväxt. Du kommer att spendera all din tid på att leva på deras sätt, i stället för att leva på ditt eget sätt.

Det är omöjligt att leva utan brister och du måste komma ihåg att det inte spelar någon roll hur många gånger du misslyckas eller hur stökig resan är, så länge du inte slutar att ta små steg framåt. För i slutändan är det omöjligt att göra alla nöjda ändå. Vissa människor kommer alltid att berätta vad du gjorde fel, och sedan tveka att berömma dig för vad du gjorde rätt. Var inte en av dem, och stå inte ut med dem!

När du stöter på någon som misskrediterar dig, inte visar dig respekt och behandlar dig dåligt utan någon uppenbar anledning alls så försök inte ändra dem eller vinna deras godkännande. Och tänk på att inte lämna något utrymme i ditt hjärta för att hata dem. Din tid och din energi är värd så mycket mer. Gå i stället din iväg och låt karma deala med de saker de säger och gör eftersom varje liten tid du spenderar på dessa människor går till spillo, och varje bit av hat och försämringen i ditt hjärta kommer bara skada dig i slutändan.

Kom ihåg att människor som kritiserar dig är ofta människor som inte har en aning om din resa och de pris du fått betala för att vara där du är idag.

Vill andra människor ha åsikter om dig eller missunna dig din framgång, låt dem! Vad som betyder något är att du gör det som gör Dig lycklig och att Du gör det som Du tror på. Allt annat är sekundärt!

Be yourself, be proud and never give up on your dreams.

Ha en grym vecka, gör vad du älskar och älska vad du gör!

/Johanna Lassnack

Vad tycker du?