Ryttarinspiration i media

Tidningen Ridsport

Ryttarinspiration i ridsportpodden
Inspiratören Johanna Lassnack från Ryttarinspiration pratar om hur man boostar sitt självförtroende, får upp motivationen, tar sig ur svackor och kommer ur sin confort zone. 
Dessutom belyser vi hur viktigt det är att ha rätt team omkring sig och hur man skapar ett system som fungerar – och vad är ett system?

Lyssna här>>
Läs om intervjun här >>

Hippson

Reportage från föreläsningen under Eurohorse
Fokusera, lyssna inte så mycket på andra och tro på dig själv.
Ryttarinspirations Johanna Lassnack höll en föreläsning under första dagen på Eurohorse, där bland annat just ”fokus” stod i fokus.
Efter föreläsningen i Göteborg delade ett antal ryttarprofiler med sig av vad som rör sig under hjälmen på dem när det är tävlingsdags.​​​​​​​

Läs reportaget här >>​​​​​​​

Hur plockar man fram sitt bästa jag? Och hur tacklar man egentligen med- och motgångar? Det var frågor som Johanna Lasstack tog upp om under sin föreläsning på torsdagskvällen.

Skövde Ryttarförening bjöd i samarbete med SISU Idrottsutbildarna och Quality Hotel in till en inspirationsförening i Skövde på torsdagskvällen.
Johanna Lassnack från Ryttarinspiration var på plats och föreläste om viktigen av den mentala inställningen och om hur man vågar gå sin egen väg och tro på sig själv.

SÖDERKÖPING Johanna Lassnack har väckt ett enormt intresse på sociala medier genom sin sida Ryttarinspiration. I veckan mötte hon ett gäng hängivna följare på Söderköpings ryttarsällskap, SRS.

Efter att hon själv gått igenom tunga perioder, både i skolan och inom ridningen, började hon läsa om mental träning och hittade nycklar till hur hon själv kunde vända motgångar till framgångar.

Läs reportaget här>>