SAGT OM FÖRELÄSNINGEN

Föreläsning Sundby

Jag och min dotter Emma var två av deltagarna som närvarade under din föreläsning igår kväll på Sundby ridskola Huddinge. Wow vilken kväll! Sån energi och glädje du sprider. Mycket värdefulla budskap och även jag som mamma till ryttaren (och dotter till en galopptränare) fick med mig mycket från gårdagskvällen. Vilken inspirationskälla du är och så proffsig . Så med det sagt vill jag bara rikta ett varmt tack! Å vad passar bättre än att gå på din föreläsning dagen innan dottern ska vara med på sin första pay&jump på ridskolan ☺️. 
Tack än en gång!
Med vänlig hälsning, Lena Lundberg

Föreläsning Söderköping

Tack för en otroligt bra föreläsning, den gav mycket energi till min dotter, som tog till sig mycket, som jag som mamma är glad och tacksam för. Gav oss mycket motivation och peppning TACK! 
Malin Wilhelmsson Söderköping RS

Föreläsning skövde

En mer positiv, glad och sprudlande person har jag sällan skådat. Det blir inte mindre imponerande när man hör Johanna och det budskap hon har med sin föreläsning. I mitt yrke har jag förmånen att få lyssna på liknade föreläsningar men det är verkligen Johannas framförande som satt sig ...riktigt i märgen. Det är som en medryckande show att lyssna på Johanna!
Eva-Marie Herrlin, tävlingssektionen
Skövde RF http://www.skovderf.se/Foreningen/Styrelsen/Arbetsrum/Tavlingssektionen/Kontakt2016

Föreläsning Vännäs

 Jag lyssnade på dig i Vännäs o jag säger det igen. Du är den bästa föreläsaren jag hört när det gäller mentalträning o då har jag hört väldigt många föreläsa om ämnet. Du når fram till alla o främst tonåringar o barn. Jag är imponerad över hur du trollbinder din publik. 

Du är precis en sådan varm, empatisk o positiv människa som kan få många människor att våga tro på sig själva. Att verkligen få dom att kämpa vidare o sluta bry sig om vad alla andra tycker o tänker el som de tror att andra tycker o tänker om dom. Speciellt unga vuxna o tonåringar. Du gör en enorm skillnad.

Annelie Jonsson, Vindeln

Föreläsning Norrtälje

Johanna har ett engagemang som föreläsare som gör att det aldrig blir en tråkig stund. Hon inspirerar och motiverar på ett sätt som gör att man blir varm inombords. Johanna bjuder på sig själv under föreläsningarna vilket gör att tiden går väldigt fort och man önskar att den kunde stanna upp för en stund. Johanna bjöd även in oss lyssnare i sitt liv med egna upplevelser och känslor som berör och får en att faktiskt tänka till och bli mer positiv till vad man faktiskt har och kan åstadkomma. Tack för en inspirerande kväll som möter nya mål redan under morgondagen! "

 

Emelie Ljungman, Equestrian Events

http://www.equestrianevents.se

Föreläsning Tidaholm

Ryttarinspiration lever upp till sitt namn, man blev verkligen inspirerad av dig Johanna,  som med din utstrålning fick oss riktigt peppade

 

Ann Gerd Janzon, styrelseledamot Tidaholmbygdens hästklubb

http://www2.idrottonline.se/TidaholmsbygdensHK-Ridsport/

Föreläsning kARLSTAD

Jag ville bara säga att du hade en grym föreläsning i kväll!
Jag blev jätte inspirerad och har tänkt om fullständigt, jag vill bara sägs tack och det tusen gånger om.
Det kan och kommer verkligen ändra mitt liv framöver.
Både mentalt och vad jag väljer nu när jag ska gå ur skolan och börja inrikta mig.
Att inte ta det som jag tror andra blir mest nöjd med eller liknande utan att jag verkligen gör och tänker som du stått och berättat.
Tack igen det hjälpte mig verkligen att ta stegen framåt och inte bakåt och aldrig ta möjligheterna, utan se dem ända till dem minsta och ta vara på dem.
Tack igen!
Tilda Gustavsson

Föreläsning Björbäck

Jag var på Johanna Lassnack och Ryttarinspirations föreläsning i Björbäck 20/10 2015. Den höll verkligen vad den lovade ⭐️ Innehållet var inspirerande och användbart i flera positiva avseenden. Man fick förståelse för hur enkelt vi påverkar våra egna resultat. Johanna har med sitt proffsiga sätt att framföra föreläsningen även en förmåga att bjuda lyssnarna på en riktig energiboost genom sin härligt positiva energi. Den här föreläsningen kommer jag bära med mej under min ryttarutveckling. 

Maggie Hansson, åhörare Björbäcks RF

Föreläsning Skellefteå

Att få ta del av Johanna Lassnacks fantastiska föreläsning kan ha varit bland det bästa jag varit med om! Tänk om jag fått höra dessa ord under ponnytiden!
Johanna Larsson, Åhörare 

Föreläsning Sundsvall

Jag hade höga förväntningar då jag hört mycket bra om Johanna och hennes föreläsningar. Mina krav blev uppfyllda. En oerhört inspirerande föreläsning där man fick mycket verktyg med sig så man kan jobba vidare med sina mål. Bland annat hur man fokuserar och hittar tillbaka till fokus och det är bara en liten del av vad hon pratade om. Hon hade massor av bra förklaringar och pratade på ett sätt så man förstod. Får ni chansen tycker jag absolut ni ska gå på Johannas föreläsningar, jag fick massor av saker att tänka på i framtiden. Efter föreläsningen tog hon sig tid att prata med alla man kunde fråga vad som helst vissa frågade om sina problem med sina hästar, man fick ta bild med henne och man fick chansen att köpa ett pepparmband och det gjorde jag såklart, det kommer sitta på handleden varje dag. 
Miranda Padellaro