Bok om mental träning!

Boken en  En mental sporre är en oumbärlig bok för alla ryttare. Det är en unik och praktisk handbok med mycket hjärta och med övningar som hjälper dig att ta din ridning vidare till nästa nivå.

I den här boken svarar Johanna Lassnack på alla frågor om hur du kan bli den bästa tänkbara ryttaren och hästmänniskan. Hur kan du förbereda dig inför träning och tävling? Hur lär man sig hantera med- och motgångar? Och hur kan du utvecklas som ryttare? Boken ger dig en stor mängd praktiska verktyg som kan användas innan, under och efter träning och tävling. Genom pedagogiska övningar och inspirerande exempel lär du dig hur du kan träna ditt fokus, öka motivationen och hitta en hållbar väg mot dina mål.
Köp här >>

Välkommen till Ryttarinspiration!


Ryttarnas sida, en sida fylld med inspiration som dagligen motiverar dig som ryttare.

Hit kan du komma när saker känns tungt och motivationen verkar ha försvunnit men även när du behöver mod och tron på dig själv när du ska prestera ditt allra bästa. 

föreläsningsTrailer



Ryttarinspiration har släppt podden  "En mental halvhalt".

Podden för dig som älskar hästar och som vill utveckla dig själv som ryttare mentalt.

                            Lyssna här >>

.

pepp-armband

Pepp-armbandet är ett armband som hjälper dig att hålla motivationen uppe och som ständigt påminner dig om att bli bättre. 
Använd det i din dagliga träning som en påminnelse till dig själv eller på tävlingsbanan som en extra boost för att prestera ditt allra bästa.
 

RYTTARPEPP PÅ SPOTIFY

En playlist med över 100 låtar för oss ryttare som både skänker glädje, ger motivation och hjälper oss att tagga. 
Här finns låtar som är perfekta att lyssna på innan tävling för att bli motiverad men också låtar som kan hjälpa till att rycka upp oss när det går lite tufft.

En dokumentär om Ryttarinspirations grundare Johanna Lassnack. Framtagen av Yesbox Stallströ i samproduktion med Fabiolus media.

Sketcher som driver med oss hästmännsikor.